Heeft u (Sockwell) compressiekousen aangeschaft? Dan kan het zijn dat u wat hulp nodig heeft bij het aantrekken van de sokken. Compressiekousen aantrekken gaat immers niet zo eenvoudig als het aantrekken van normale sokken. Om deze reden bent u waarschijnlijk ook op deze pagina terecht gekomen. Daarom leggen we in dit artikel in vier eenvoudige stappen uit hoe u het makkelijkst uw compressiekousen kunt aantrekken.

Stap voor stap uw compressiekous aantrekken

Stap 1 - Handpalm in de hiel

Steek uw arm, met uw handpalm en de hiel van de kous omhoog, helemaal in de kous tot uw handpalm de hiel van de kous heeft bereikt.

Stap 2 - Kous oprollen

Pak de boord van de kous vast en sla de kous terug tot de binnenzijde van de hiel zichtbaar wordt. Het “beengedeelte” van kous is nu binnenstebuiten. Draai vervolgens de kous met uw hand er nog in om.

Stap 3 - Voet in de kous

Wanneer u de kous heeft omgedraaid, haalt u uw hand eruit en steekt u uw voet zo ver mogelijk in de kous tot de hiel van de kous precies om de hiel van uw voet zit. Zorg ervoor dat uw voet er nu mooi recht in zit.

Stap 4 - Trek de kous omhoog

Pak de boord van de kous vast en trek de kous vervolgens over uw voet heen voorzichtig omhoog tot aan uw knie. Kijk of het Sockwell logo (kruisje) zich netjes aan de achterkant op uw kuit bevindt et voilà.

Bent u nog op zoek naar compressiekousen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Sockwell compressiekousen staan voor lifestyle, draagcomfort en kwaliteit.

Auteur Martijn

Comments (1)

Comments are closed.