Sockwell.eu bestaat inmiddels 2 jaar, en dit mag gevierd worden. We doen dit niet alleen met het uitbreiden van onze collectie, maar ook met 10% korting op deze gehele nieuwe collectie. In de twee jaar dat we nu online zijn met dit mooie merk hebben we u, als klant of geïnteresseerde in het merk, steeds beter leren kennen. We hebben geluisterd naar onze inmiddels grote schare trouwe klanten. Dit heeft geresulteerd in een gevarieerde nieuwe collectie, een collectie waarvan we hebben vernomen dat er vraag naar is, zoals modieuze klasse 2 compressiekousen voor heren (Micro Mix), compressiekousen met een prettige pasvorm voor bredere kuiten (Full Floral), skisokken en andere populaire modellen in nieuwe kleuren en tot slot nieuwe lifestyle sokken (Haberdashery voor heren & It’s a wrap voor dames). Bekijk de volledige nieuwe collectie hieronder.

Korting op de nieuwe collectie

Sockwell is in thuisland Amerika al jaren een begrip op gebied van therapeutische sokken en sportsokken. In Europa is het merk nog vrij nieuw, maar hier komt gestaag verandering in. Inmiddels krijgt Sockwell ook al in Nederland, België en Duitsland steeds meer voet aan de grond, te danken aan het groeiend aantal trouwe klanten van Sockwell.eu en klanten die Sockwell hebben weten te vinden via een van de verkooppunten bij u om de hoek.

Hier mogen we trots op zijn, daarom krijgt u op Sockwell.eu in de maand september 10% korting op de nieuwe collectie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze compressiekousen u een beter gevoel geven. Of het nu tijdens het werk is, tijdens het reizen, sporten, wandelen of tijdens een festival. Wij laten u graag de compressiekousen zelf ervaren. De sokken zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie. Hierdoor ervaart u een energieker gevoel en minder irritaties door opgezwollen voeten, enkels en onderbenen. En in geval van de diabetes vriendelijke sokken en lifestyle sokken, zonder compressie, ervaart u de voordelen van de kwalitatief hoogwaardige materialen mix als merinowol en bamboe, die overigens voor al onze sokken gelden.

Zelf ervaren? De nieuwe collectie waarop de korting van toepassing is kunt u hieronder vinden. Gebruik hiervoor de kortingscode: feelwelcome (Verlopen)

De code is hoofdlettergevoelig en alleen geldig op sockwell.eu.