Hippe steunkousen

Hippe steunkousen

Hippe steunkousen

Hippe steunkousen met print kopen?

Hippe steunkousenLast van rusteloze benen of moeie benen? Of specifiek op zoek naar steunkousen, maar dan wel naar hippe steunkousen met print of in een leuk kleurtje? Dan heeft Sockwell voor u de oplossing! Sockwell heeft een ruim aanbod compressiekousen in zowel klasse 1 met een lichte compressie van 15-20 mmHg en klasse 2 met een matige compressie van 20-30 mmHg. Maar bij Sockwell vinden we dat sokken met een therapeutische functie ook best mooi mogen zijn, in plaatst van huidskleurige sokken of een standaard witte kleur.

Onze hippe steunkousen zijn geschikt voor iedereen! Want ze helpen veel voorkomende klachten minimaliseren of zelfs helemaal voorkomen. Steunkousen verkleinen de kans op onder andere (reizigers)trombose, spataderen, rusteloze benen, opgezette enkels en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar steunkousen suf en lelijk? Bij steunkousen denkt men vaak toch aan de huidskleurige sokken voor oudere mensen. Maar dit is bij Sockwell zeker niet het geval. Sockwell laat zien dat ze er ook mooi, hip en modieus uit kunnen zien. En ze zijn geschikt voor alle volwassenen om te helpen bij het verlichten van van klachten, veelal veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop in met name de voeten en benen. Klachten waar iedereen last van krijgen tijdens bijvoorbeeld lang stilzitten of juist staan.

Wat de compressie in de kousen precies doet, kunt u lezen in onze blog over Compressie en Circulatie.

Zijn het nu steunkousen of compressiekousen?

Steunkousen zijn therapeutisch elastische kousen om veel voorkomende klachten als vermoeide benen, opgezette enkels, spataderen en de kans op trombose te verminderen of zelfs te voorkomen. Dit is te danken aan een hele lichte compressie die gelijkmatig door de sok verdeeld is. Hetzelfde geldt eigenlijk voor compressiekousen, alleen hierbij neemt de druk vanaf de enkels tot aan de knie gelijkmatig af en is de mate van compressie hoger dan bij steunkousen.

Compressiekousen zijn verkrijgbaar in vier verschillende drukklassen, waarbij klasse 1 en klasse 2 respectievelijk een lichte tot matige compressie hebben en zonder tussenkomst van een huisarts door iedereen gedragen kunnen worden. Mensen met zware klachten kunnen beter eerst contact opnemen met de huisarts. Deze adviseert dan of klasse 3 of klasse 4 compressiekousen nodig zijn. Omdat klasse 1 en 2 geschikt zijn voor iedereen, zijn dit de compressieklassen die u bij ons in de webshop vindt. Maar omdat er bij steunkousen, net als bij compressiekousen, gebruik gemaakt wordt van compressietechniek, worden de termen steunkousen en compressiekousen vaak door elkaar gebruik. Echter is de term steunkousen in de volksmond bekender dan compressiekousen. Om deze reden worden beide termen vaak beide door elkaar gebruikt op onze website. Mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld hippe steunkousen, die kunnen dus gerust kiezen voor de compressiekousen van Sockwell.

Stijlvol, trendy en modieus

Enkele modellen uitgelicht
 • 0 out of 5

  Twillfull heren – Klasse 1 – Zwart

  Deze Sockwell Twillfull herensok in de kleur zwart is voorzien van klasse 1 compressie. De lichte druk in deze modieuze sok draagt bij aan een optimale bloedcirculatie, waarmee het de ideale sok is tijdens lang staan of stilzitten. Vermoeide benen en het opzwellen van voeten en benen worden geminimaliseerd. De hoogwaardige materialen dragen bij aan veel draagcomfort.

  29,50
 • 0 out of 5

  Shadow box heren – Klasse 1 – Blauw

  De Sockwell Shadow Box is een stijlvolle klasse 1 compressiesok voor heren. De matige compressie in de kousen stimuleert de bloedsomloop voor een energieker gevoel na een lange dag staan of zitten. Tevens wordt het opzwellen en gevoel van vermoeide voeten en benen tegen gegaan.

  29,50
 • 0 out of 5

  On the spot dames – Klasse 1 – Grijs

  Deze hoogwaardige Sockwell On The Spot damessok in de kleur grijs is voorzien van klasse 1 compressie. De lichte druk in deze trendy sok draagt bij aan een optimale bloedcirculatie waarmee het de ideale sok is tijdens lang staan of stilzitten, of tijdens de zwangerschap. Vermoeide benen en het opzwellen van voeten en benen worden geminimaliseerd.

  29,50
 • 0 out of 5

  New Leaf dames – Klasse 2 – Grijs

  Voel u langer energiek met deze trendy grijze Sockwell New Leaf klasse 2 compressiekous voor dames. Ferme compressie in de “steunkous” verbetert de bloedsomloop richting het hart en voorkomt opgezwollen voeten en onderbenen en het gevoel van vermoeide en zware benen.

  29,50
 • 0 out of 5

  Micro mix heren – Klasse 2 – Grijs

  Deze grijze Sockwell Micro Mix is een modieuze klasse 2 compressiesok voor heren. De ferme druk in de kousen zorgen voor het gevoel van extra ondersteuning en een optimale bloedsomloop richting het hart voor een energieker gevoel en het voorkomen van vermoeide, opgezette voeten en benen.

  29,50
 • 0 out of 5

  Full Floral dames – Klasse 1 – Paars (Extra wijd)

  Deze paarse Sockwell Full Floral is een modieuze klasse 1 compressiekous voor dames. De pasvorm van deze compressiekous is speciaal aangepast op bredere kuiten, zodat we nu ook voor vrouwen met bredere onderbenen een goed passende en modieuze klasse 1 compressiekous in het assortiment hebben.

  29,50
 • 0 out of 5

  Damask dames – Klasse 1 – Denim blauw

  Deze Sockwell Damask in de kleur denim blauw is een klasse 1 compressiekous voor dames. De lichte compressie in de sok helpt de bloedcirculatie optimaal te houden om het gevoel van vermoeide benen en opgezwollen enkels te voorkomen. De natuurlijke materialen staan garant voor veel draagcomfort.

  29,50
 • 0 out of 5

  Circulator dames – Klasse 1 – Blauw/Groen

  De Sockwell Circulator in de kleur blauw/groen is een modieuze klasse 1 compressiekous voor dames. De matige compressie in de kousen stimuleert de bloedsomloop voor een energieker gevoel na een lange dag staan of zitten. Tevens worden opgezwollen en vermoeide voeten en benen geminimaliseerd.

  29,50
 • 0 out of 5

  Bart heren – Klasse 1 – Grijs

  De Sockwell Bart herensok is voorzien van klasse 1 compressie. De lichte druk in deze stijlvolle sok helpt de bloedcirculatie optimaal houden waarmee het de ideale sok is tijdens lang staan of stilzitten. Vermoeide benen en het opzwellen van voeten en benen worden geminimaliseerd. De hoogwaardige materialen dragen bij aan veel draagcomfort.

  29,50
 • 0 out of 5

  Argyle heren – Klasse 1 – Denim blauw

  Deze Sockwell Argyle herensok in de kleur denim blauw is voorzien van klasse 1 compressie. De lichte druk in deze stijlvolle sok draagt bij aan een optimale bloedcirculatie waarmee het de ideale sok is tijdens lang staan of stilzitten. Vermoeide benen en het opzwellen van voeten en benen worden geminimaliseerd. De hoogwaardige materialen dragen bij aan veel draagcomfort.

  29,50
 • 0 out of 5

  Argyle dames – Klasse 1 – Beige

  Deze Sockwell Argyle damessok in de kleur beige is voorzien van klasse 1 compressie. De lichte druk in deze stijlvolle sok draagt bij aan een optimale bloedcirculatie, waarmee het de ideale sok is tijdens lang staan of stilzitten. Vermoeide benen en het opzwellen van voeten en benen worden geminimaliseerd. De hoogwaardige materialen dragen bij aan veel draagcomfort.

  29,50

Deel dit bericht

Geef een reactie