De aankomende tijd zal onze collectie weer aangevuld worden met veel nieuwe modellen, kleurtjes en prints. Daarom profiteert u nu van korting op veel uitlopende modellen. Staat uw favoriete kleur of printje er nog tussen? Wees er dan snel bij, want op is op! Kijk in onze Sockwell Sale voor een overzicht van alle afgeprijsde sokken, of kijk in één van de categorieën voor het volledige overzicht.

Nieuwe collectie

Volgende week, eind april en eind mei verwachten we de voorraad nieuwe sokken uit Amerika. Met name onze collectie compressiekousen, wandelsokken en hielspoor sokken zullen dan aangevuld worden met nieuwe modellen en kleuren. Houd de webshop in de gaten of profiteer nu het nog kan van hoge kortingen op de oude collectie sokken!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe collectie? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Auteur Martijn

Geef een reactie