Zondag 16 juni is het weer zo ver, Vaderdag 2018! Het is een speciale dag waarop alle vaders, na een jaar lang vaderschap, een dag extra verwend mogen worden. Een ontbijtje op bed en een mooi cadeautje. Vaders zijn al blij om een klein cadeautje te krijgen. De mooiste cadeaus voor jonge vaders zijn natuurlijk door de kids zelf gemaakte creaties op de basisschool of kinderopvang. Cadeaus speciaal voor papa gemaakt, daar kan geen cadeau uit de winkel tegenop. Maar iedereen wordt ouder, papa zelf, maar ook de kinderen. Toch blijft Vaderdag een dag waarop iedereen wat extra’s doet voor zijn of haar vader en daar horen leuke cadeau’s bij.

 

Aankomende week zullen veel vaders dan ook weer de vraag naar hun hoofd geslingerd krijgen met wat ze voor Vaderdag willen hebben. Of je vraagt jezelf af wat je voor Vaderdag wilt geven. Denk dan eens aan een heerlijk paar sokken van Sockwell. Houdt je vader van wandelen? Dan kun je je vader verwennen met een paar heerlijke wandelsokken voorzien van compressie. Of als je vader gek is op sporten, zoals hardlopen, dan kun je hem een paar stijlvolle sportsokken cadeau doen. Kijk gerust eens rond op de webshop.

 

Speciaal voor Vaderdag hebben we een Vaderdagactie. Profiteer van 15% korting op al onze heren sokken op Sockwell.eu.

Wat moet je hiervoor doen?

Vaderdag actie sockwell

Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van deze Vaderdagactie is de speciale kortingscode toevoegen tijdens het afrekenen.

 

De actie is geldig op alle herensokken en loopt t/m zondag 16 juni 2019. De kortingscode is natuurlijk ook geldig als je voor jezelf of iemand anders herensokken wilt aanschaffen. Wil je ze wel speciaal voor Vaderdag binnen hebben, dan raden we wel aan om ze zo snel mogelijk, en uiterlijk vóór donderdag 13 juni 2019 te bestellen in verband met de levertijd.

 

Let op! De kortingscode is hoofdlettergevoelig en niet geldig op damessokken en afgeprijsde artikelen. 

 

De kortingscode is: vaderdag2019

Door Martijn

Geef een reactie