Langzamerhand gaan we weer richting de herfst. Dé ideale periode om er lekker op uit te trekken voor een wandeling. Met een beetje geluk krijgen we een mooie nazomer, net als afgelopen jaar. Perfect wandelweer dus. Niet meer te warm en met een natuur om ons heen die zich weer van een mooie kant laat zien met de prachtige herfstkleuren. Of wellicht heeft u uw vakantie nog tegoed en bent u van plan een actieve vakantie door te brengen in de bergen. Onmisbaar zijn dan, naast goede wandelschoenen, wandelsokken.


Bekijk onze nieuwe collectie wandelsokken

wandelsokken

Heeft u ze al gezien? We hebben ons aanbod wandel sokken vernieuwd met de Ascend II serie voor wie op zoek is naar wandelsokken tot aan de knie en de Ascend quarter serie voor wie liever wandelsokken draagt met een normale hoogte tot net boven de enkels.

De nieuwe collectie is uitgevoerd in drie neutrale kleuren, namelijk zwart, grijs en denim blauw. Hieronder kunt u de nieuwe sokken uit de Ascend -serie bekijken.

Waarom wandelsokken?

Goede wandelsokken helpen blaren voorkomen, verkleinen de kans op verdikte voeten en enkels door vochtophoping, geven u meer energie, dragen bij aan een sneller spierherstel en tot slot zorgen ze voor een aangenaam voetklimaat. Door het dragen van goede wandelsokken loopt u dus verder, zonder dat u vervelende problemen ervaart van blaren of knellende schoenen. Ook kunt u na de wandeling met een gerust hart de sokken uittrekken, zonder de onaangename geur van zweetvoeten u tegemoet komt. De wandelsokken van Sockwell voorkomen of verkleinen de kans op al deze problemen, doordat ze zijn voorzien van matige compressie en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. De compressie zorgt ervoor dat het bloed vanuit de voeten en onderbenen een handje geholpen wordt om weer omhoog gepompt te worden en dat vocht zich niet gaat ophopen. Daarnaast zijn de sokken vervaardigd uit een unieke materialenmix met merino- en alpacawol. De sokken zijn hierdoor in staat veel vocht op te nemen en houden uw voeten aangenaam op temperatuur.

Korting op de oude collectie

Zolang de voorraad strekt kunt u profiteren van 20 korting op de oude collectie wandelsokken. Dus bestel vandaag nog uw wandelsokken en trek er deze herfst eens vaker op uit voor een wandeling naar een van de bossen of natuurgebieden die Nederland rijk is. Want zeg nou zelf, de bossen in ons land zijn toch op hun mooist tijdens een zonnige herfstdag.