Allereerst wensen wij iedereen een goed, gelukkig en een gezond 2020 toe! Nu het jaar 2019 erop zit, kijken we graag kort terug op afgelopen jaar.

In 2019 is sockwell.eu weer flink gegroeid ten opzichte van 2018. Dit hebben we natuurlijk te danken aan het groeiend aantal trouwe klanten. Hier zijn wij erg blij mee en we willen bij deze dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in Sockwell.

Wat was er nieuw in 2019?

De website is afgelopen jaar in een nieuw jasje gestoken, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop stond. Dit betekende meer gemak, snellere laadtijden en een frisser uiterlijk. Daarbij is de collectie flink uitgebreid met nieuwe artikelen. Twee noemenswaardige voorbeelden zijn de speciale Featherweight Fancy ultra dunne compressiekousen voor dames en de Full Floral extra wijde compressiekousen voor dames, speciaal ontworpen voor de wat bredere kuiten. Verder is de gehele collectie wandelsokken vernieuwd.

Giftboxen

Begin december hebben we giftboxen aan ons assortiment toegevoegd. Een doorslaand succes, zo bleek. Natuurlijk was dit mede te danken aan de feestdagen, maar een sokken giftbox is natuurlijk het hele jaar door een perfect cadeau idee. Leuk als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, vaderdag/moederdag cadeau of als cadeau om iemand zo maar mee te verrassen. De giftboxen zijn ook leuk voor jezelf, want je bespaart immers altijd op de prijs in vergelijking met losse paren.

Top 5 verkochte sokken 2019

DAMES

HEREN