Het is bijna weer zover, Valentijnsdag 2020! Ga je er samen op uit met Valentijnsdag of maak je er thuis een gezellig avondje van? Wat je ook met je geliefde gaat ondernemen, heerlijk warme voeten wil je allebei. Kies bijvoorbeeld voor compressiekousen of speciale wandelsokken met compressie. Hiermee slenter je de hele dag door een romantische stad, zónder dat je voeten en benen aan het eind van de middag vermoeid aanvoelen of opgezwollen zijn.

Profiteer de hele week van Valentijnsdag van onze jaarlijks terugkerende Valentijnsactie. Tijdelijk 14 procent korting op je bestelling op Sockwell.eu.

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van deze speciale actie is de speciale kortingscode toevoegen tijdens het afrekenen.

De actie loopt van zondag 9 februari t/m zondag 16 februari 2019!

De kortingscode is: feellove2020

De code geldt niet voor al afgeprijsde artikelen en giftboxen.

Wil je voor Valentijnsdag een paar Sockwell sokken cadeau doen aan je geliefde? Plaats je bestelling dan uiterlijk woensdag 12 februari. Dan weet je zeker dat je cadeau op tijd verzonden wordt.

Nieuw! Valentine Box

Ook leuk als cadeau idee voor Valentijnsdag; een giftbox met twee dames compressiekousen en twee heren compressiekousen. Bekijk hier! Met deze Valentine Box bespaar je 25% op de normale prijs voor 4 paar compressiekousen! Let op! De kortingscode is niet geldig op deze of één van de andere giftboxen.

Valentijns Box

Door Martijn

Geef een reactie