Veel mensen werken momenteel vanuit huis. En waar de week met heerlijk lenteweer begon, heeft de temperatuur momenteel weer een stap teruggegaan. Ook aankomende week wordt de 10 graden nog met moeite gehaald. Dit is in veel kamers goed te merken, want niet iedereen beschikt over een laptop om in de warme woonkamer te gaan zitten. En doordat we lange tijd stilzitten is de kans groot op koude voeten.

Ben je nu op zoek naar een oplossing om warme voeten te krijgen? Dan zit je met Sockwell sokken goed. Daarom geven we bij Sockwell nu 10% korting op onze heerlijk warme sokken.

10% Korting met kortingscode; thuiswerken

Omdat je nu wellicht wat gedwongen wordt om op zoek te gaan naar een oplossing tegen koude voeten geven we bij Sockwell t/m 31 maart 2020 10% korting op het gehele assortiment op sockwell.eu. Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten.

Gebruik hiervoor de kortingscode; thuiswerken

Ga je liever voor pantoffels? Deze kortingscode is ook geldig op de heerlijk warme sloffen van Tofvel. Deze sloffen zijn gemaakt van 100% wolvilt en zitten als gegoten. Je kunt Tofvel bestellen op Tofvel.com

Welke sokken moet ik kiezen?

Voor heerlijk warme voeten tijdens het thuiswerken raden we onze heerlijk warme wandelsokken aan. Deze sokken zijn vervaardigd van antibacteriële materialen als merinowol en alpaca wol. Merinowol heeft zeer goede temperatuur regulerende eigenschappen en is in staat veel vocht op te nemen. De alpacawol zorgt veel heerlijk warme voeten dankzij super goede isolerende eigenschappen. De compressie in de sokken helpen de bloedcirculatie optimaal te houden, zodat je ook na een lang dag stilzitten energieker blijft.

Ook onze compressiekousen en diabetes sokken zijn uitermate geschikt. Houdt er wel rekening mee dat de diabetes sokken niet zijn voorzien van compressie om je langer energiek te laten voelen. Ze zijn dan weer wel uitermate geschikt voor mensen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

Selectie Sockwell wandelsokken

Auteur Martijn

Geef een reactie