Veel mensen werken momenteel weer vanuit huis. We zitten weer middenin een lockdown en dat in hartje winter. Ook al hebben we geen echte ouderwetse winter, frisjes is het wel. Dit is in veel kamers goed te merken, want niet iedereen beschikt over een laptop om in de warme woonkamer te gaan zitten. En doordat we lange tijd stilzitten is de kans groot op koude voeten.

Ben je nu op zoek naar een oplossing om warme voeten te krijgen? Dan zit je met onze heerlijk warme Sockwell sokken goed.

Ga je liever voor pantoffels of zijn sokken je niet warm genoeg? Kies dan voor heerlijk warme sloffen van Tofvel. Deze sloffen zijn gemaakt van 100% wolvilt en zitten als gegoten. Je kunt Tofvel bestellen op Tofvel.com

Welke sokken moet ik kiezen?

Voor heerlijk warme voeten tijdens het thuiswerken raden we onze heerlijk warme wandelsokken aan. Deze sokken zijn vervaardigd van antibacteriële materialen als merinowol en alpaca wol. Merinowol heeft zeer goede temperatuur regulerende eigenschappen en is in staat veel vocht op te nemen. De alpacawol zorgt veel heerlijk warme voeten dankzij super goede isolerende eigenschappen. De compressie in de sokken helpen de bloedcirculatie optimaal te houden, zodat je ook na een lang dag stilzitten energieker blijft.

Ook onze compressiekousen en diabetes sokken zijn uitermate geschikt. Houdt er wel rekening mee dat de diabetes sokken niet zijn voorzien van compressie om je langer energiek te laten voelen. Ze zijn dan weer wel uitermate geschikt voor mensen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

Selectie Sockwell wandelsokken

Auteur Martijn

Geef een reactie