Van een paar goed zittende sokken wordt iedereen blij. Het is dan ook niet voor niks dat er vaak sokken cadeau worden gevraagd. Omdat de feestmaanden voor de deur staan, krijg je in de maanden november en december de sokken gratis geleverd in een fraaie geschenkverpakking bij een bestelling van meer dan 2 paar.

Het perfecte cadeau

Het bedenken van cadeau ideeën is voor de meesten maar lastig. Wat moet je toch elke keer weer vragen of geven. Bovendien wil je toch aan komen zetten met een cadeau waar diegene wat aan heeft. En zeg nou zelf, hoe vaak heb je zelf geen cadeaus ontvangen waar je vervolgens weinig of niks mee doet? Met sokken zit je altijd goed! Iedereen draagt ze en tegenwoordig zijn sokken niet suf, saai en puur noodzakelijk meer. Ze mogen gezien worden. Zelfs steun- en compressiesokken zijn tegenwoordig uitgevoerd in stijlvolle en modieuze designs die met tal van outfits gecombineerd kunnen worden. Dat is waar we bij Sockwell voor staan. Onze sokken zijn dan ook perfect voor om te geven of krijgen als cadeau voor de feestdagen of om wat voor een reden dan ook om aan iemand cadeau te geven of als cadeau idee voor jezelf. Het is niet alleen leuk om te geven of krijgen, maar ook nog eens functioneel. Sockwell compressiekousen zijn ideaal om saaie outfits op te vrolijken, ondersteuning te bieden bij sporten, lang staan en zitten, reizen, wandelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom; Sockwell sokken in een fraaie geschenkverpakking zijn het perfecte cadeau!

Gratis geschenkverpakking bij 3 paar of meer

Speciaal voor de feestdagen worden alle bestellingen met meer dan 2 paar sokken nu verzonden in een gratis fraaie geschenkverpakking. Deze actie is geldig in de maanden november en december!

geschenkverpakking sokken

Voorwaarde actie

Deze actie is alleen geldig bij bestellingen van meer dan 2 paar. Bestellingen t/m 2 paar worden verzonden in een standaard brievenbuspakketje.