Het is bijna weer zover, Valentijnsdag 2021! Ga je samen met je geliefde in een “lovedown” in een hotel, B&B of andere romantische accommodatie elders in het land of maak je er thuis een gezellig avondje van? Wat je ook met je geliefde gaat ondernemen, heerlijk warme voeten wil je allebei. Kies bijvoorbeeld voor compressiekousen of speciale wandelsokken met compressie. Hiermee slenter je de hele dag door een romantische stad of natuurgebied, zónder dat je voeten en benen aan het eind van de middag vermoeid aanvoelen of opgezwollen zijn.

Profiteer de hele week tot aan Valentijnsdag van onze jaarlijks terugkerende Valentijnsactie. Tijdelijk 14 procent korting op je bestelling op Sockwell.eu.

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van deze speciale actie is de speciale kortingscode toevoegen tijdens het afrekenen.

De actie loopt van zondag 7 februari t/m zondag 14 februari 2021!

De kortingscode is: feellove2021

De code geldt niet voor al afgeprijsde artikelen.

Wil je voor Valentijnsdag een paar Sockwell sokken cadeau doen aan je geliefde? Plaats je bestelling dan uiterlijk dinsdag 9 februari. Dan weet je zeker dat je cadeau op tijd verzonden en geleverd wordt. Door de corona maatregelen is het erg druk met te versturen pakketten, houd hier dus rekening mee.

Auteur Martijn

Geef een reactie