Sockwell Black Friday

Sockwell Black Friday Deals

Vrijdag 27 november is het weer zover: Black Friday! Ook bij Sockwell kun je dit jaar profiteren van mooie Sockwell Black Friday deals. Black Friday valt elk jaar op de vierde vrijdag van november, gevolgd door Cyber Monday, de maandag erop. In Nederland is dit hét moment om nog snel de laatste Sinterklaas cadeaus te scoren met mooie kortingen.

Black Friday 2020 op sockwell.eu

Onze Sockwell Black Friday actie loopt dit jaar van donderdag 26 november tot en met Cyber Monday op 30 november 2020. Dat betekent dat je 5 dagen lang kunt profiteren van 30% korting op het gehele assortiment op sockwell.eu. Gebruik tijdens deze periode kortingscode: BLACK2020. De kortingscode geeft tevens recht op 30% extra korting op reeds afgeprijsde artikelen. Deze Sockwell Black Friday actie geldt alleen voor sockwell.eu. De korting wordt automatisch verrekend na in invoeren van de kortingscode tijdens het afrekenen.

Het perfecte cadeau idee voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is de Sockwell Black Friday actie het ideale moment om Sockwell sokken aan te schaffen. Je profiteert van 30% korting en ze zijn het perfecte cadeau om te geven of krijgen. Daarom worden in de maanden november en december alle bestellingen met meer dan 2 paar verzonden in een gratis fraaie geschenkverpakking.

Leer er meer over in onze blog over de actie met de gratis geschenkverpakking.

Sockwell geschenkverpakking