Bent u op zoek naar gekleurde steunkousen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Sockwell heeft een ruim aanbod compressiekousen in de mooiste kleuren en prints. Maar ook voor neutrale, modieuze steunkousen kunt u terecht op sockwell.eu.

Een paar jaar geleden dacht iedereen bij steunkousen nog aan suffe, huidskleurige sokken voor oude mensen. Echter is dit beeld – gelukkig – snel aan het veranderen nu er steeds meer aandacht is voor hippe sokken. Ook de medische sokken, zoals de compressie- en steunkousen gaan mee met de trend van de “happy socks”. Sockwell was één van de fabrikanten die al snel inspeelde op de vraag naar gekleurde steunkousen. In Amerika is het Amerikaanse merk al jaren ongekend populair, maar ook de Nederlandse consument weet het merk steeds beter te vinden. En daar zijn we trots op! Inmiddels hebben we al een grote schare trouwe klanten.

Gekleurde steunkousen van Sockwell

De compressiekousen van Sockwell zijn voorzien van klasse 1 of klasse 2 compressie en hiermee geschikt voor iedereen. Ze bieden veel voordelen voor mensen met een staand of zittend beroep, tijdens lange vliegreizen en autoritten, tijdens het sporten en wandelen, voor zwangere vrouwen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onderaan de pagina met ons volledige aanbod compressiekousen leggen we dit graag verder uit. Bent u op zoek naar happy socks met compressie, dan zijn onze gekleurde steunkousen wellicht wat voor u. Neem gerust eens een kijkje in de webshop en wellicht staat er een sok in de kleur of print naar uw smaak tussen.

De sokken kunt u ook gerust tijdens de warmere zomermaanden dragen, want dit is te danken aan de goede ademende, temperatuur regulerende materialen. De sokken zijn vervaardigd van onder andere merinowol en zeer goede, vocht absorberende bamboegarens. Zo kunt u ze na een lange dag dragen met een gerust hart uittrekken, zonder bang te hoeven zijn voor stinksokken. Hoe menselijk het ook is, de geur van zweetvoeten proberen we toch liever te voorkomen. Met de stijlvolle, gekleurde Sockwell sokken bent u al een heel eind. Zoekt u daarbij ook nog een paar goede, comfortabele schoenen? Neem dan eens een kijkje op hooiberg.nl.