Hielspoor sokken

Verlichting met hielspoor sokken van Sockwell

Pijn onder de hiel is een veel voorkomende klacht. De klacht, ook wel hielspoor genoemd, wordt met name veroorzaakt door overbelasting bij sport, lang staan, verkeerd schoeisel, overgewicht of slijtage door het ouder worden. Uiteraard is het een heel vervelende aandoening die u in uw bewegingsvrijheid zal beperken, maar gelukkig biedt Sockwell verlichting met een serie vernuftig gebreide sokken. De hielspoor sokken verlichten de pijn van de hielspoor en versnellen het herstel ervan. Wie denkt dat het een paar suffe sokken zijn heeft het mis, want een groot voordeel van de sokken van Sockwell is dat ze er ook nog eens hip en modieus uitzien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende actuele modekleuren en dessins.

Wat is hielspoor?

Onder de voet loopt een brede peesband die de voorvoet met de hiel verbindt. Op de plek waar deze pees aan het hielbeen vastzit, kan bij overbelasting pijnlijk ontstoken raken. Door de ontsteking kan er op die plek kalk worden afgezet. Dit wordt hielspoor genoemd. Dit wordt vaak ervaren als pijn in de hiel en vooral tijdens lopen, staan en sporten kan de hielpijn als erg vervelend worden ervaren.

Voordelen van Sockwell hielspoor sokken

De uitgekiende breimethode van de Sockwell Plantar collectie zorgt voor een ferme compressie van 20-30 mmHg welke de hielpijn minimaliseert. Dankzij de compressie en verdikkingen op de juiste plek van de hielspoor sok wordt de peesband ontlast en de ontsteking geremd. Het zorgt ervoor dat de peesplaat niet verder kan oprekken. In principe werkt het hetzelfde als de bekende tape, maar dan met het gemak van een sok.

Alle naden in de sokken van Sockwell zijn zorgvuldig weggewerkt zodat ze niet kunnen gaan irriteren voor mensen met gevoelige voeten of een gevoelige huid. De tenen kunnen vrij blijven bewegen door een speciaal teencompartiment welke losser gebreid is.

De sokken van Sockwell bestaan grotendeels uit een mix van merinowol en bamboevezel. De mix van deze natuurlijke materialen hebben een positief effect. Op bamboe kunnen de bacteriën zich niet vermeerderen, wat ervoor zorgt dat transpiratiegeur wordt voorkomen en het superzachte merinowol zorgt voor een optimale vocht- en temperatuurregulatie, zodat de temperatuur van de voeten constant blijft.

Snel verlichting van uw hielspoor klachten? Bestel nu uw sokken online!

Uw hielspoor sok bestellen kan eenvoudig online op Sockwell.eu. Kies de juiste maat en bestel uw hielspoor sokken in uw favoriete kleur voordelig en snel online. De verzending is geheel gratis.

Ook voor andere voetklachten bent u op Sockwell.eu aan het juiste adres. Sockwell heeft tevens sokken met elk hun speciale eigenschappen voor het verlichten van klachten onder andere een pijnlijke voorvoet of erg gevoelige voeten.