Middenvoet ondersteunende sokken

Sockwell sokken met middenvoet ondersteuning verlichten de pijn door slim aangebrachte kussentjes in de sokken die schokken opvangen en de druk evenredig verdelen over de gehele voorvoet. De kussentjes zijn aangebracht op de plek waar de natuurlijke vetkussentjes minder goed functioneren. Heeft u last van een pijnlijke voorvoet? Bestel dan snel middenvoet ondersteunende sokken van Sockwell!

Oorzaken pijnlijke voorvoet

Pijn onder de voorvoet is een veel voorkomende klacht. Elke voet telt vijf middenvoetsbeentjes, die van het midden van de voet tot net achter de tenen uitlopen in de zogenaamde kopjes. Onder deze kopjes zitten vetkussentjes om de schokken bij het lopen op te vangen en de druk evenredig te verdelen. De pijn die soms ontstaat onder de voorvoet wordt veroorzaakt door overbelasting en het niet meer goed verdelen van de druk. Dit kan komen door intensief sporten, als gevolg van hamertenen of hallux valgus, door overgewicht of door het veelvuldig dragen van schoenen met hoge hakken of spitse neuzen.

Tevens kunnen de vetkussentjes dunner worden of verschuiven met als gevolg dat de schokken tijdens lopen minder goed worden opgevangen wat op den duur resulteert in een pijnlijke voorvoet. Dit komt veel voor bij mensen met reuma of suikerziekte en bij het ouder worden.

Sockwell sokken met middenvoet ondersteuning bieden verlichting

De kousen van Sockwell verlichten pijn onder de voorvoet op basis van metatarsal relief technology. Doordacht aangebrachte kussentjes in de sokken vangen de schokken op en verdelen tegelijkertijd de druk evenredig over de gehele voorvoet. De kussentjes zijn aangebracht op de plek waar de natuurlijke vetkussentjes minder goed functioneren.

Een milde compressie (15-20 mmHg) in de sok bevordert de bloedcirculatie en vermindert hiermee de kans op opgezwollen voeten. De compressie wordt tot stand gebracht door een innovatieve breitechniek en het materiaalgebruik. Net als onder andere de compressiekousen van Sockwell, zijn de sokken met ondersteuning voor de middenvoet vervaardigd van de hoogwaardige en natuurlijke materialen als merinowol en bamboevezels. Hierdoor hebben de sokken goede vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen en worden transpiratiegeurtjes geminimaliseerd.

Bestel voordelig online

Kies de juiste maat en uw favoriete kleur en bestel middenvoet ondersteunende sokken voordelig en snel online in de webshop. De verzending is gratis!

Ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld diabetes sokken of sportsokken, dan bent u op Sockwell.eu aan het juiste adres. U kunt ze eenvoudig mee bestellen door de sokken van uw keuze in de winkelmand te plaatsen.