Ruilen en retourneren

ZICHTTERMIJN

Heeft u online een of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heeft u recht op een zichttermijn van 14 (veertien) dagen. Bent u niet tevreden met een artikel, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst in originele conditie naar ons retourneren. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. De artikelen mogen uitsluitend samen met de originele verpakking geretourneerd worden, indien redelijkerwijs mogelijk. Laat ons wel even weten dat het om een retour gaat, bij voorkeur middels het meegeleverde retour formulier op de achterzijde van de pakbon.

HOE TE RETOURNEREN?

Het meegeleverde retour formulier (achterzijde pakbon) dient zo volledig mogelijk ingevuld meegezonden te worden. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Indien het artikel / de artikelen door uw eigen toedoen beschadigd of vuil zijn of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

U kunt hier ook het retourformulier downloaden.

TERUGBETALING

Nadat wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen zal onze administratie haar uiterste best doen om de terugbetaling van uw retourzending zo spoedig mogelijk te verwerken. U mag ervan uitgaan dat u het door ons verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort krijgt op uw rekening.

RUILEN

Als u graag een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of model, dan adviseren we u om het artikel welke u wilt ruilen te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen met het juiste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk teruggestort worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Heeft u de sokken in de winkel gekocht, dan kunt u het beste weer terug gaan naar de winkel waar u de sokken aangeschaft hebt.

STAFFELKORTING

Bij deel retourneringen of -annuleringen komt de staffelkorting te vervallen. Als u een deel van de bestelling wilt retourneren of annuleren, waarop de staffelkorting van toepassing is, dan komt de staffelkorting te vervallen en hanteren wij de standaard verkoopprijs van het product welke u wilt houden.

Voorbeeld: u koopt drie dezelfde paar sokken met een standaard prijs van € 29,50, dan wordt de stuksprijs van het paar sokken € 26,50. Als u vervolgens twee paar wilt retourneren, dan betaalt u voor het paar sokken welke u wilt houden uiteindelijk de standaard prijs van € 29,50.

RETOURKOSTEN

Wij hebben er voor gekozen om onze bestellingen gratis te verzenden. Mocht u iets willen retourneren, dan zijn deze kosten voor rekening van de klant. Werd de bestelling geleverd als brievenbuspakketje, dan gaat het om maximaal € 4,60 (afhankelijk van het gewicht, maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm). In geval van pakketpost gaat het om een bedrag van € 7,25. Bedragen zijn een indicatie. Voor exacte en de meest actuele bedragen verwijzen we u graag naar de website van PostNL.

RETOURADRES

Retour Sockwell.eu
Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal