Skikousen van Sockwell

Wie op wintersport gaat heeft veel baat bij goede skikousen. Ze houden niet alleen de voeten warm, maar onze dunne skikousen hebben een perfecte pasvorm en zitten comfortabel strak om de voeten en onderbenen voor goed contact met de ski’s. Omdat de kousen zijn voorzien van graduele compressie (in vier zones opgebouwde druk), wordt een optimale bloedcirculatie bevorderd. De benen zullen hierdoor minder snel verzuren en de spieren zullen sneller herstellen. De skikousen van Sockwell helpen dus een handje mee om het beste uit uw ski prestaties te halen.

Geen natte stinkvoeten meer

De skikousen zijn naadloos en vervaardigd van onder andere merinowol (39%), alpacawol (11%) en bamboe (7%). Een unieke en antibacteriële combinatie aan materialen die tezamen zorgen voor perfecte temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen. Anders gezegd, ze houden de voeten lekker op temperatuur, droog en voorkomen nare luchtjes. Zelfs na twee dagen skiën zal de sok nog niet gaan stinken.

Dunne skikousen met verdikkingen op de juiste plek

De ervaren skiër draagt het liefst dunne skikousen om een zo goed mogelijk “contact” met de ski’s te behouden. Daarom heeft Sockwell de sokken zo dun mogelijk gehouden. Bij het scheenbeen, de voetzool, teen en achillespees zijn de skikousen wat dikker gebreid om irritaties en drukpunten te voorkomen en voor net dat beetje extra ondersteuning.

Online bestellen op Sockwell.eu

Op zoek naar goede skikousen voor dames of heren? Kijk dan niet verder en bestel online op Sockwell.eu. Kies hierboven de dames- of heren uitvoering, selecteer de juiste maat en kies uw favoriete kleur. De verzending is gratis!

Compressie voor een verbeterde bloedcirculatie
Minder snel last van verzuring in de benen
Sneller spierherstel na het skiën
Houdt de voeten warm
Dunne kousen voor meer gevoel met de ski’s
Super absorberend en snel drogend
Geen stinkvoeten
Antibacterieel
Duurzaam