Van een paar goed zittende sokken wordt iedereen blij. Het is dan ook niet voor niks dat er vaak sokken cadeau worden gevraagd. Een sokken giftbox is daarom ideaal om te vragen of geven als cadeau. Maak jouw dierbaren blij met een sokken geschenkset die bij hem of haar past.

Compressie

Comfort & Lifestyle

Sport & Actief

Het perfecte cadeau

Het bedenken van cadeau ideeën is voor de meesten maar lastig. Wat moet je toch elke keer weer vragen of geven. Bovendien wil je toch aan komen zetten met een cadeau waar diegene wat aan heeft. En zeg nou zelf, hoe vaak heb je zelf geen cadeaus ontvangen waar je vervolgens weinig of niks mee doet? Met sokken zit je altijd goed! Iedereen draagt ze en tegenwoordig zijn sokken niet suf, saai en puur noodzakelijk meer. Ze mogen gezien worden. Zelfs steun- en compressiesokken zijn tegenwoordig uitgevoerd in stijlvolle en modieuze designs die met tal van outfits gecombineerd kunnen worden. Dat is waar we bij Sockwell voor staan. Onze geschenksets zijn dan ook perfect voor verjaardagen, de feestdagen of om wat voor een reden dan ook om aan iemand cadeau te geven. Het is niet alleen leuk om te geven of krijgen, maar ook nog eens functioneel. Afhankelijk van de giftbox, zijn ze ideaal om saaie outfits op te vrolijken, ondersteuning te bieden bij sporten, lang staan en zitten, reizen, wandelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, een sokken giftbox van Sockwell is het perfecte cadeau!

Extra scherp geprijsd

Onze geschenksets zijn natuurlijk niet alleen het ideale cadeau. Je bestelt een set Sockwell sokken voor een extra scherpe prijs. Zit je favoriete sok ertussen? Dan bestel je deze voor een extra lage prijs per sok! Handig toch? Ga bijvoorbeeld voor een van onze seizoensboxen, zoals het Winter Pack, de Ski box of Undercover box met sneakersokken. Nog niet bekend met Sockwell en/of compressiekousen? Kies een box naar keuze en maak kennis met onze sokken voor een extra lage prijs!