Compressiekousen kopen?

sockwell compressiekousen thuiswerken

Compressiekousen van Sockwell staan voor modieuze designs, draagcomfort, ondersteuning bij dagelijks gebruik en kwaliteit. Het zijn trendy steunkousen voorzien van een 4-zone compressie in klasse 1 of 2. De compressiekousen zijn vervaardigd van de fijnste en antibacteriële materialen. Ze zijn hiermee uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals bij lang staan en zitten, lange autoritten en vliegreizen, sporten, tijdens een zwangerschap of gewoon thuis als heerlijke comfortsokken op de bank. De kousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en verkleinen de kans op onder andere vermoeide of rusteloze benen, spataderen, trombose en opgezwollen voeten en enkels.

Compressiekousen van Sockwell

Ervaar de voordelen van compressiekousen met de unieke sokken van Sockwell. Het zijn ware wonderen van breitechniek die ervoor zorgen dat je de dag vitaal en met minder last van benen en voeten doorkomt. Dit is te danken aan de compressie in de kousen, verdeeld over 4 zones. De compressie neemt af vanuit het voetgedeelte richting de knie. Dit stimuleert de bloedsomloop vanuit de voeten en onderbenen, terug naar het hart. Het draagt tevens bij om afvalstoffen sneller vanuit de benen af te voeren en voorkomt dat vocht zich gaat ophopen. Kortom, voel je energieker met minder klachten aan voeten en benen.

Sockwell compressiekousen zijn vervaardigd van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Ze zijn zonder voelbare naden gebreid met een apart, losser gebreid teengedeelte zodat de tenen alle bewegingsvrijheid behouden. Wie nu meteen denkt aan suffe, therapeutische sokken heeft het mis. Sockwell compressiekousen zijn hip, modieus en trendy. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende prints en kleuren, zodat er voor iedere gelegenheid en naar ieders smaak een paar compressiekousen te vinden is.

Onze duurzame compressiekousen bestaan uit een unieke materialenmix van onder meer de fijnste merinowol en bamboegarens. Antibacteriële materialen die onder andere zweetvoeten en voetschimmels tegen gaan. Ze zorgen voor optimaal draagcomfort bij lage én hoge temperaturen. Dit is te danken aan de goede temperatuurregulerende en vochtabsorberende eigenschappen.

Wat zijn compressiekousen?

In tegenstelling tot normale sokken, bieden compressiesokken een bepaalde mate van druk (compressie) om zo te zorgen voor een betere bloedsomloop in de benen en voeten. Vaak worden ze ook wel steunkousen genoemd.

De Sockwell compressiekousen zijn verkrijgbaar in twee compressieklassen, namelijk drukklasse 1 en drukklasse 2. Bij de kniekousen is de druk verdeeld over vier zones, afnemend vanaf de enkel tot net onder de knie. Klasse 1 sokken bieden een lichte mate van compressie (15-20mmHg) en zijn geschikt voor iedereen en dagelijks gebruik. Ze geven steun bij lichte problemen, zoals voorkomen van het vervelende gevoel van rusteloze benen. De klasse 2 sokken bieden een stevige mate van compressie (20-30mmHg) en zitten hiermee tegen de therapeutische elastische steunkousen aan. De klasse 2 compressie sokken zijn hierdoor uitermate geschikt als medische compressiekousen en een prima substituut voor de steunkous tijdens gelegenheden als een trendy of modieuze sok gewenst is of als een steunkous voor u te veel druk geeft. Ook voor mensen met dunne kuiten is deze serieuzere compressiekous volmaakt. Voordeel van compressiekousen is dat er geen doktersverklaring benodigd is en ze aanzienlijk voordeliger in aanschaf zijn. Sockwell compressiesokken zijn verkrijgbaar voor nog geen 30 euro per paar.

Waarom kiezen voor sokken met compressie?

Heeft u snel last van bijvoorbeeld tintelende voeten, rusteloze benen of vochtophoping in de benen en/of voeten? Of heeft u lichte spataderen of last van een voetschimmel? Compressiekousen zijn de oplossing!

Compressiekousen bieden niet alleen voordelen voor mensen met medische klachten of ouderen, de compressiekousen op deze pagina zijn geschikt voor íedereen! Ze zijn een uitkomst voor als u een staand of zittend beroep hebt, als reiskousen tijdens een lange autorit of vlucht, of tijdens bijvoorbeeld een zwangerschap, festivals, citytrips en het sporten.

Compressiekousen voorkomen vermoeide en/of opgezwollen voeten en benen en verkleinen de kans op spataderen, blaren, blessures en kramp in de kuiten, achillespezen en enkels. Tevens versnellen ze het spierherstel na het sporten en wordt de kans op trombose verkleint tijdens lang stilzitten. Voor gebruik tijdens het sporten kunt u ook kiezen voor de sportsokken van Sockwell.

Waarom Sockwell?

De compressiekousen van Sockwell bieden een graduele compressie, dit wil zeggen dat de compressie is verdeeld over vier zones. Hiermee wordt een optimale bloedsomloop bevorderd, vochtophoping gereduceerd en heeft u minder kans op zwellingen.

De hoogste kwaliteit dankzij duurzame en natuurlijke materialen
Frisse, hippe en tijdloze dessins
Volledig naadloos om irritaties te voorkomen
Comfortabele bovenrand die niet knelt
Perfecte temperatuurregulering
Voorkomt zweetvoeten en nare luchtjes
Voetbedjes voor extra comfort
Altijd een perfecte pasvorm dankzij de stretch eigenschappen

Alle Sockwell sokken zijn volledig naadloos

Omdat alle sokken van Sockwell volledig naadloos zijn worden eventuele irritaties voorkomen. Heeft u last van gevoelige voeten? Met onze sokken voelt u geen naden. Dit is te danken aan de speciale ketteltechniek. Kettelen betekent het dichtnaaien van het teenstuk aan de rest van de sok. Bij de meeste sokken gebeurt dit machinaal en zijn de naden voelbaar, met name personen met gevoelige voeten of een gevoelige huid hebben hier al gauw last van. Bij Sockwell worden de naden met een speciale techniek geketteld, waarbij de naden als het ware worden platgestampt. Hierdoor ontstaat een naadloze verbinding tussen het teenstuk en de sok. Heeft u last van erg gevoelige voeten of bent u diabetici patiënt? Dan kunt u het beste kiezen voor onze speciale volledig naadloze diabetes sokken.

Comfortabele voetbedden

De meeste compressiekousen van Sockwell zijn voorzien van voetbedjes die wat dikker gebreid zijn voor extra draagcomfort en demping van de voet. Er zijn sokken verkrijgbaar met ultra dunne, dunne of medium voetbedjes. Liever helemaal geen voetbedje/kussentje? Ook dan blijft er genoeg keuze over.

Bestel nu op Sockwell.eu!

Op zoek naar compressiekousen? Verwen uw voeten en benen met de stijlvolle compressiekousen van Sockwell! Kies uw gewenste compressieklasse en favoriete design en bestel voordelig online in de webshop! De verzending is gratis!

Heeft u hulp nodig bij het aandoen van de compressiekousen? Bekijk dan onze blog over compressiekousen aantrekken.