Diabetes vriendelijke sokken

Diabetes sokken kopen?

Sockwell heeft een ruim assortiment naadloze anti knel sokken zonder elastiek, welke speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met gevoelige en/of kwetsbare voeten, obesitas en diabetes patiënten. Mensen met diabetes en/of obesitas hebben eerder last van opgezwollen voeten en benen en de voeten zijn extra gevoelig voor wondjes en bacteriële infecties. Voetverzorging is daarom van groot belang. De comfortabele sokken voor gevoelige voeten voorkomen wrijving met de huid, hebben geen naden of elastiek die voor irritaties kunnen zorgen en zijn middels een speciale breitechniek vervaardigd van een unieke mix van de fijnste materialen met een soepele bovenboord die zó losjes is gebreid, dat deze niet zal knellen noch afzakken.

 • 0 out of 5

  Big easy dames – Blauw/Groen

  Deze Sockwell Big Easy in de kleur blauw/groen is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een echte comfort sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Big easy dames – Bruin

  Deze Sockwell Big Easy in de kleur bruin is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een echte comfort sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Big easy dames – Roze/Paars

  Deze Sockwell Big Easy in de kleur roze/paars is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een echte comfort sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95 14,95
 • 0 out of 5

  Big easy dames – Zwart

  Deze Sockwell Big Easy in de kleur zwart is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een echte comfort sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Big easy heren – Blauw

  Deze Sockwell Big Easy in de kleur blauw is een diabetes vriendelijke sok voor heren die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een echte comfort sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Beige

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur beige is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Blauw/Groen

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur blauw/groen is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95 14,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Bruin

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur bruin is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95 14,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Denim blauw

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur denim blauw is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Grijs

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur grijs is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Rood/Paars

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur rood/paars is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95 14,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It dames – Zwart

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur zwart is een diabetes vriendelijke sok voor dames die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It heren – Beige

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur beige is een diabetes vriendelijke sok voor heren die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It heren – Blauw

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur blauw is een diabetes vriendelijke sok voor heren die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It heren – Grijs

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur grijs is een diabetes vriendelijke sok voor heren die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Easy Does It heren – Zwart

  Deze Sockwell Easy Does It in de kleur zwart is een diabetes vriendelijke sok voor heren die niet zal knellen. De naadloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en een elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Kick Back dames – Bruin

  Sockwell Kick Back diabetes vriendelijke sok voor dames

  22,50 14,95
 • 0 out of 5

  Kick Back heren – Grijs

  Sockwell Kick Back diabetes vriendelijke sok voor heren

  22,50 14,95
 • 0 out of 5

  Plush dames – Blauw/Groen

  Deze Sockwell Plush in de kleur blauw/groen is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De knelloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. Het is een echte comfortsok die geschikt is voor personen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  23,80
 • 0 out of 5

  Plush dames – Bruin

  Deze Sockwell Plush in de kleur bruin is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De knelloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. Het is een echte comfortsok die geschikt is voor personen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  23,80
 • 0 out of 5

  Plush dames – Denim blauw

  Deze Sockwell Plush in de kleur denim blauw is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De knelloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. Het is een echte comfortsok die geschikt is voor personen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  23,80
 • 0 out of 5

  Plush dames – Donkergrijs

  Deze Sockwell Plush in de kleur donkergrijs is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De knelloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. Het is een echte comfortsok die geschikt is voor personen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  23,80
 • 0 out of 5

  Plush dames – Roze/Paars

  Deze Sockwell Plush in de kleur roze/paars is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De knelloze sok met een soepele bovenboord is niet voorzien van voelbare naden en elastiek. Het is een echte comfortsok die geschikt is voor personen met gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  23,80
 • 0 out of 5

  Refresh dames – Effen zwart

  Sockwell Refresh diabetes vriendelijke sok voor dames

  19,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit dames – Denim Blauw

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor dames. Optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit dames – Grijs

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor dames. Optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit dames – Zwart

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor dames. Optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit heren – Beige

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor heren met optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit heren – Grijs

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor heren met optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit heren – Zwart

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor heren met optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit sneakersok dames – Grijs

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor dames. Optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit sneakersok dames – Zwart

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor dames. Optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. De sok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een normale hoogte tot rond de enkels.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Relaxed Fit sneakersok heren – Grijs

  Sockwell Relaxed Fit diabetes vriendelijke sok voor heren. Optimaal draagcomfort voor personen met gevoelige voeten. Grijze uitvoering, maar de sok is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  19,95 9,95
 • 0 out of 5

  Softie dames – Groen

  Deze groene Sockwell Softie is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De volledig naadloze sok zal niet knellen dankzij een soepele bovenboord. Tevens is de sok niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95
 • 0 out of 5

  Softie dames – Paars

  Deze paarse Sockwell Softie is een diabetes vriendelijke sok voor dames. De volledig naadloze sok zal niet knellen dankzij een soepele bovenboord. Tevens is de sok niet voorzien van voelbare naden en elastiek. In combinatie met de gebruikte materialen is het een heerlijke sok voor wie last heeft van gevoelige voeten of een gevoelige huid.

  21,95

Diabetes vriendelijke sokken van Sockwell

Sockwell diabetes sokken zonder elastiek voorkomen wrijving met de huid, hebben geen naden die voor irritaties kunnen zorgen en zijn voorzien van een extra soepele boord die niet zal knellen.

Sokken zonder elastiek en voelbare naden

De diabetes sokken van Sockwell zijn volledig naadloos gebreid en voorzien van een wat dikker gebreid gedeelte voor de tenen die naadloos overgaat in de sok. Het speciale teencompartiment voorkomt dat de tenen langs elkaar gaan schuren en verzachten het ongemak van tenen die tegen elkaar drukken. Bij de afwikkeling van de voet – het gedeelte waar de bovenkant van de voet overgaat in de voorzijde van het been – is wat dunner gebreid voor een extra soepel draagcomfort. Het voetbed daarentegen is juist – heel subtiel – wat dikker gebreid voor een extra zacht voetbed en een dempende functie van de voet; heel prettig bij het lopen, zonder dat de schoenen een maatje groter hoeven te zijn.

Alle sokken van Sockwell zijn voorzien van een “Y-heel”. Dit wil zeggen dat het gedeelte bij de hak van de voet apart aan in de sok is gebreid. Dankzij deze speciale techniek gaat de sok niet glijden en blijft de hak van de sok altijd mooi om de hak van de voet zitten.

De soepele bovenboord van de diabetes vriendelijke sokken is niet voorzien van elastiek en extra losjes gebreid zodat deze niet kan gaan knellen doch kan afzakken. Het tegengaan van het afzakken van de sok is te danken aan het stretch nylon materiaal welke in de sokken is verwerkt. Het materiaal zorgt er tevens voor dat de sok met de voet mee rekt op momenten dat de voet begint op te zwellen. Hierdoor zal nooit het gevoel worden ervaren dat de sokken van Sockwell te strak zitten of knellen.

De fijnste materialen en unieke breitechniek

De hoofdmaterialen van de gevoelige voeten sokken voor diabetici zijn natuurlijke garens van de fijnste merinowol en bamboe rayon, net als bij de normale compressiekousen. Het maakt de sokken zo zacht als kasjmier, maar hebben de prijs van reguliere sokken. De combinatie van merinowol en bamboe hebben een ademende- en antibacteriële werking en zorgen voor een optimale vochtopname om de voeten geurvrij te houden. De temperatuurregulering van deze materialen helpen om de voeten warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Bestel nu op Sockwell.eu!

Diabetes sokken kopen? Met de diabetes vriendelijke sokken van Sockwell zult u hier geen spijt van krijgen! Bestel ze vandaag nog voordelig online in de webshop! De verzending is gratis!

Tevens kunt u in onze webshop terecht voor sokken met elk hun specifieke eigenschappen om andere voetklachten te verlichten. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment hallux valgus sokken, sokken met middenvoet ondersteuning of hielspoor sokken.