Wandelsokken

Wandelsokken kopen?

Goede wandelsokken maken een lange wandeling of hiking tocht een stuk aangenamer. Ze houden de voeten droog en op temperatuur en verkleinen de kans op blaren aanzienlijk. Daarbij zijn goede wandelsokken voorzien van compressie om het gevoel van vermoeide en zware benen tegen te gaan. Kortom, ze geven u een energieker gevoel en gaan veel voorkomende irritaties tegen. Daarom zijn Sockwell naadloze wandelsokken voorzien van compressie en vervaardigd van een unieke materialen mix, bestaande uit Alpaca- en merinowol voor de best mogelijke vochtopname en een zo optimaal mogelijk voetklimaat.

 • 0 out of 5

  Ascend dames wandelsok – Beige

  Deze Sockwell Ascend is een hoge wandelsok voor dames in de kleur beige. De sok is voorzien van een milde compressie voor een optimale bloedsomloop. Hierdoor blijven de benen langer energiek aanvoelen en wordt de kans op spierpijn verkleint. De hoogwaardige materialen houden de voeten droog en voorkomt blaren.

  29,95
 • 0 out of 5

  Ascend dames wandelsok – Grijs

  Deze Sockwell Ascend is een hoge wandelsok voor dames in de kleur grijs. De sok is voorzien van een milde compressie voor een optimale bloedsomloop. Hierdoor blijven de benen langer energiek aanvoelen en wordt de kans op spierpijn verkleint. De hoogwaardige materialen houden de voeten droog en voorkomt blaren.

  29,95
 • 0 out of 5

  Ascend dames wandelsok – Zwart

  Deze Sockwell Ascend is een hoge wandelsok voor dames in de kleur zwart. De sok is voorzien van een milde compressie voor een optimale bloedsomloop. Hierdoor blijven de benen langer energiek aanvoelen en wordt de kans op spierpijn verkleint. De hoogwaardige materialen houden de voeten droog en voorkomt blaren.

  29,95
 • 0 out of 5

  Ascend heren wandelsok – Beige

  Deze Sockwell Ascend is een hoge wandelsok voor heren in de kleur beige. De sok is voorzien van een milde compressie voor een optimale bloedsomloop. Hierdoor blijven de benen langer energiek aanvoelen en wordt de kans op spierpijn verkleint. De hoogwaardige materialen houden de voeten droog en voorkomt blaren.

  29,95
 • 0 out of 5

  Ascend heren wandelsok – Bruin

  Deze Sockwell Ascend is een hoge wandelsok voor heren in de kleur bruin. De sok is voorzien van een milde compressie voor een optimale bloedsomloop. Hierdoor blijven de benen langer energiek aanvoelen en wordt de kans op spierpijn verkleint. De hoogwaardige materialen houden de voeten droog en voorkomt blaren.

  29,95
 • 0 out of 5

  Ascend heren wandelsok – Grijs

  Deze Sockwell Ascend is een hoge wandelsok voor heren in de kleur grijs. De sok is voorzien van een milde compressie voor een optimale bloedsomloop. Hierdoor blijven de benen langer energiek aanvoelen en wordt de kans op spierpijn verkleint. De hoogwaardige materialen houden de voeten droog en voorkomt blaren.

  29,95
 • 0 out of 5

  Ascend wandelsok dames – Grijs

  De Sockwell Ascend wandelsokken voor dames zijn de perfecte sokken tegen blaren, vermoeide voeten en benen, zweetvoeten, etc. De sokken zijn naadloos en vervaardigd van de beste materialen als Merino- en Alpacawol.

  25,00
 • 0 out of 5

  Ascend wandelsok dames – Zwart

  De Sockwell Ascend wandelsokken voor dames zijn de perfecte sokken tegen blaren, vermoeide voeten en benen, zweetvoeten, etc. De sokken zijn naadloos en vervaardigd van de beste materialen als Merino- en Alpacawol.

  25,00
 • 0 out of 5

  Ascend wandelsok heren – Grijs

  De Sockwell Ascend wandelsokken voor heren zijn de perfecte sokken tegen blaren, vermoeide voeten en benen, zweetvoeten, etc. De sokken zijn naadloos en vervaardigd van de beste materialen als Merino- en Alpacawol.

  25,00

Waarom goede wandelsokken kopen?

Heeft u snel last blaren? Dan kan het dragen van een paar goede wandelsokken voor u de oplossing zijn! Echter helpen wandelsokken niet alleen bij het voorkomen van blaren. De kousen van Sockwell zijn voorzien van compressie, wat bijdraagt aan een optimale bloedcirculatie om zo de kans op blessures te verminderen en zodat de benen en voeten minder snel vermoeid raken of zullen opzwellen. Na een lange wandeltocht zullen de spieren zich sneller herstellen.

Goede vocht- en temperatuur balans

De wandelsokken van Sockwell zijn middels een doordachte breitechniek vervaardigd uit een mix van de fijnste materialen. De sokken bestaan grotendeels uit garens van merinowol en Alpaca wol. De sokken voelen net zo zacht aan als kasjmier, maar hebben de prijs van reguliere kwaliteitsokken. Alpaca wol zorgt voor duurzaamheid en is nóg minder gevoelig voor huidirritaties dan merinowol, welke zorgt voor een optimale vochtopname en temperatuurregulatie. Tijdens een lange wandel- of hiking tocht zult u minder snel last hebben van koude of juist warme voeten.

Gaat u een meerdaagse tocht maken, dan is het niet nodig om voor iedere dag een schoon paar sokken mee te nemen. Dankzij de unieke materialen mix is het prima mogelijk om de sokken tot 3 dagen te dragen, zonder dat de sokken gaan ruiken. Alleen na het wandelen even laten luchten is voldoende. Bent u op zoek naar sokken om te dragen tijdens het sporten, maar niet specifiek voor lange wandeltochten? Bekijk dan eens ons assortiment sportsokken.

Perfecte pasvorm voor optimaal comfort

Samen met de Alpaca- en merinowol garens is er in de sok gebruik gemaakt van nylon stretch voor een goede pasvorm, zodat de sok perfect zal aansluiten om uw voet en deze niet afzakt tijdens het lopen en spandex om ervoor te zorgen dat de sokken slijtvast zijn en er dus vele kilometers van de sokken genoten kan worden. Een sok welke niet goed past zorgt voor wrijving, wat niet alleen zorgt voor irritaties, maar ook voor blaren. De wandelsokken zijn daarom ook naadloos uitgevoerd zodat de naden niet gaan irriteren bij een gevoelige huid.

Het voetbedje is extra dik gebreid om een handje te helpen bij het opvangen van de schokken die er bij iedere stap wordt gezet, zonder dat de dikte als hinderlijk wordt ervaren bij het dragen in de wandelschoenen.

Bestel snel en voordelig online!

Bestel online uw Sockwell wandelsokken en maak wandeltochten comfortabeler en verklein de kans op vervelende blaren. De verzending is gratis!